+31 (0) 35 88 745 74 info@axellclaims.com

Hoogste waardering IG&H

MijnAOV.com een product van Axell Claims, verzorgt de digitale dienstverlening van Reaal op het vlak van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en wordt door het intermediair het hoogst gewaardeerd volgens de performancemonitor Inkomen individueel 2018 van IG&H. Hoge gebruiksvriendelijkheid, overzichtelijk en interactief portal, inzicht in de voortgang van het proces en de koppeling met vergelijkingssites worden genoemd als kernelementen door IG&H.

‘Als de gebruikers je als de beste waarderen in de markt, vervult je dat met trots’

Frits Keij, Directeur Axell Claims Group, https://www.axellclaims.com/mijnaov/ 

ANDER NIEUWS

Naomi fietst voor Plan in Malawi

Naomi fietst voor Plan in Malawi 18 avonturiers zijn de uitdaging aangegaan om bijna 500 km te fietsen over de dirt roads en langs de lokale bevolking van Malawi. Alle fietsers hebben vooraf minimaal € 4.000 aan sponsorgeld opgehaald, waarmee ze het werk van Plan...

Lees meer
Waarom wij met een IT partner uit Estland werken

Waarom wij met een IT partner uit Estland werken

Waarom wij met een IT partner uit Estland werken Het flatgebouw waarin de Estse Heidi Pähn woont is waarschijnlijk nog onder communistisch bewind gebouwd, maar binnen loopt Heidi ver voor op de meeste andere Europeanen. Al haar overheidszaken gaan digitaal. "Ik zou...

Lees meer
Axell Claims: een revolutie in de schaderegeling.

Axell Claims: een revolutie in de schaderegeling.

Axell Claims: een revolutie in de schaderegeling. Axell Claims brengt schaderegeling en victim empowerment bij elkaar. Een schaderegeling gebaseerd op transparantie, de regie bij de claimant en echt aandacht voor wat iemand doormaakt. Eén systeem waarin slachtoffer,...

Lees meer