+31 (0) 35 88 745 74 info@axellclaims.com

Naomi fietst voor Plan in Malawi

18 avonturiers zijn de uitdaging aangegaan om bijna 500 km te fietsen over de dirt roads en langs de lokale bevolking van Malawi. Alle fietsers hebben vooraf minimaal € 4.000 aan sponsorgeld opgehaald, waarmee ze het werk van Plan International steunen in de strijd tegen kindhuwelijken in Malawi. Onderweg bezoeken de deelnemers diverse Plan projecten om zo met eigen ogen het verschil dat deze projecten maken te zien.

Axell Claims is sponsor van Naomi Sonnevelt.

ANDER NIEUWS

Hoogste waardering IG&H

Hoogste waardering IG&H

Hoogste waardering IG&HMijnAOV.com een product van Axell Claims, verzorgt de digitale dienstverlening van Reaal op het vlak van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en wordt door het intermediair het hoogst gewaardeerd volgens de performancemonitor Inkomen...

Lees meer
Waarom wij met een IT partner uit Estland werken

Waarom wij met een IT partner uit Estland werken

Waarom wij met een IT partner uit Estland werken Het flatgebouw waarin de Estse Heidi Pähn woont is waarschijnlijk nog onder communistisch bewind gebouwd, maar binnen loopt Heidi ver voor op de meeste andere Europeanen. Al haar overheidszaken gaan digitaal. "Ik zou...

Lees meer
Axell Claims: een revolutie in de schaderegeling.

Axell Claims: een revolutie in de schaderegeling.

Axell Claims: een revolutie in de schaderegeling. Axell Claims brengt schaderegeling en victim empowerment bij elkaar. Een schaderegeling gebaseerd op transparantie, de regie bij de claimant en echt aandacht voor wat iemand doormaakt. Eén systeem waarin slachtoffer,...

Lees meer