+31 (0) 35 88 745 74 info@axellclaims.com

EXPERTISE BUREAU

Onze personenschade experts zijn professionals die oplossings-gericht, herstelgericht en proactief werken. Ze hebben daadwerkelijk aandacht voor het belang van alle betrokkenen. De juiste expert op de juiste zaak, dat is ons doel.
Onze herstelgerichte opleiding is gericht op een nieuwe generatie behandelaren, die op basis van best practices, herstelgericht en proactief te werk gaan.

“Axell Services combineert zakelijkheid met een groot empathisch vermogen.”

AXELL METHODE

Onze methodiek is gebaseerd op mediation principes, waarbij ons doel een oplossing is die voor beide partijen goed is. Ons communicatieplatform is interactief, gestandaardiseerd, bevat alle geldende rekenregels en ondersteunt de actieve rol van de benadeelde (victim empowerment) en betrokkenen.

In combinatie met daadwerkelijk aandacht door onze professionals (human factor) leveren wij het beste van twee werelden. Het resultaat is tevreden klanten die sneller herstellen.

ONZE DIENSTEN

Axell Services is onafhankelijk, landelijk werkend en gespecialiseerd in:

Personenschade-expertise

intake, onderhandelen, regelen van letselschade, overlijdensschade, integrale behandeling, toedracht onderzoek, aansprakelijkheids-beoordeling, mediation, reserve-advies, management informatie.
1

Volledige outsourcing

met gebruik van een beveiligde omgeving. 24/7 online, actieve rol voor de claimant, communicatie platform, rekentool, geldende normen en gestandaardiseerd. PDF na eindresultaat.
i

Opleiding

herstelgericht letselschade behandelen, workshops, intervisie, omgaan met klachten, verzorgd door ervaren mensen uit de praktijk.

Ons team bestaat uit

professionals met 1 – 25 jaar ervaring: NIVRE experts, advocaten, experts in opleiding, mediators, claimbehandelaren, medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen, coaches, studenten.

Speciale zaken

complexe zaken, vastgelopen zaken, audit services, fraude-onderzoek, groene kaart zaken.

Wij werken

gericht op de toekomst, transparant, focus op herstel, actieve rol claimant, proactief, met win – win oplossingen, harmoniemodel, volgens de GBL.
Z

In opdracht van

verzekeraars, bedrijven, eigenrisicodragers, gemeenten, expertisebureau’s.

Met gebruik van

communicatie platform, slimme front-end oplossingen, koppelingen met back-office systemen, human ware.

TEVREDEN KLANTEN MET EEN SNEL HERSTEL

We gaan voor een win-win situatie, ook bij conflicterende belangen. Essentieel bij deze benadering is de ‘human factor’, een empatische en onbevooroordeelde open houding naar alle betrokkenen.
Door mensen daadwerkelijk te horen, een actieve rol te geven, transparant te werken, proactief te handelen en door vertrouwen te geven, wordt herstel bevorderd en minder schade geleden!

“Je wordt als mens behandeld en niet als zaak waar het over gaat.”

Dave

“Ongelooflijk goede service, zeer vriendelijk te woord gestaan en supergoed en snel geholpen. Heel begripvol, kortom geweldig tevreden.”

Lia

AxellServices heeft al 7000 mensen succesvol begeleid

Er zijn 30 professionals aan ons bedrijf verbonden

Wij leveren voor 6 grote opdrachtgevers diensten

En dat doen we sinds 2012

VOORDELEN AXELL SERVICES

N

Ieder contact is een positieve ervaring

N

Ervaren professionals

N

Benadeelde staat centraal

N

Transparante, oplossingsgerichte werkwijze

N

Hogere klanttevredenheid en lagere kosten/schadelast

N

Trainingen en opleiding met de Axell Methode

N

Proactief, herstelgericht en empatisch

N

Privacy beschermd door gebruik communicatieplatform

axellclaims

Meer informatie?

Wilt u een van onze experts inschakelen of met ons samenwerken? Of wilt u meer informatie over wat wij te bieden hebben?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

    + 1 = 10