+31 (0) 35 88 745 74 info@axellclaims.com

‘Credit Life loopt voor op haar concurrenten en profiteert van efficiëntere en snellere verwerking van nieuwe aanvragen voor verzekeringen’

Voor onze klant Credit Life, de Nederlandse vestiging van Rheinland Versicherung AG hebben we een zeer geavanceerde variant gemaakt van MijnORV. In het MyCreditLife platform zijn business rules geïmplementeerd van Munich Re, een van de grootste herverzekeraars ter wereld. Ruim 45.000 mogelijke uitkomsten zorgen voor de automatische beoordeling en acceptatie van (medische) gegevens. Aanvragen die niet automatisch kunnen worden geaccepteerd, worden met een advies over het vervolg naar de acceptatie afdeling gestuurd.

Dit, en het feit dat alle benodigde gegevens voorhanden zijn in het online platform, levert een aanzienlijke besparing in tijd voor de acceptatie afdeling.
Alle processen zijn verregaand geautomatiseerd en voorzien van business rules die het proces, de data en de vervolgstappen sturen.
Credit Life loopt met dit platform voor op haar concurrenten en profiteert van efficiëntere en snellere verwerking van nieuwe aanvragen voor verzekeringen. MyCreditLife is gekoppeld aan service providers en back-office systemen van de verzekeraar. Dit maakt Straight Through Processing mogelijk.

Benieuwd waar wij u nog meer mee kunnen helpen?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het MyCreditLife platform?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

    + 21 = 31